Tuesday, 25 December 2012

CARA PEMAKAIAN TABITA SKINCARE

CARA PEMAKAIAN TABITA SKINCARE...IKUTI CARA PEMAKAIAN YG BETUL UTK PEROLEH EFFECT POSITIF...
CARA-CARANYA:

1) cuci muka dan leher dengan Facial Soap secara merata, lalu dibilas tanpa dikeringkan / dilap.

2) Sapukan dengan Smooth Lotion yang sudah di tuang diatas kapas tipis kira-kira 2-3 titis

3) Usapkan ke wajah dan leher dengan perlahan secara merata (jangan digosok / ditekan).4) Setelah merata, dalam keadaan lembab, berikan Daily Cream pada siang hari dan Nightly Cream pada malam hari secara rutin setiap hari.REAKSI SELAMA PEMAKAIAN TABITA...........

Setelah memakai Tabita ini, pada minggu pertama,muka terasa perih, kencang, gatal, diikuti dengan pengelupasan (dirasakan kurang lebih 10 – 20 hari). Dalam keadaan seperti ini tidak diperkenankan untuk menggaru atau sejenisnya yang dapat mengakibatkan wajah menjadi luka.

Bila terasa perih atau gatal cukup ditekan secara perlahan dengan menggunakan tissue atau kapas yang bersih dan lembut. Pemakaian ubat harus terus dilakukan / jangan dihentikan.

Setelah pengelupasan di wajah telah merata maka gatal akan hilang dengan sendirinya.

Pengelupasan yang agak lama biasanya pada daerah hidung dan mulut, hal ini disebabkan kerana lubang pori-pori pada daerah tersebut lebih besar dan banyak dibandingkan daerah lainnya. Setelah minggu ke IV dan minggu ke V wajah akan berubah,lubang pori-pori telah mengecil,wajah memutih dan tidak ada lagi keluhan………

Selama memakai ubat ini dianjurkan untuk tidak menggunakan kosmetik atau ubat produk lain jika ingin hasilnya menjadi baik dan maksima.


HASILNYA....TADAAA......
BERMINAT??? SILA

Email : originaltabitaskincaremalaysia@gmail.com

No comments:

Post a Comment